Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Wie zijn wij ?

Een professioneel bedrijf in Ongediertebestrijding en beheersing, zowel particuliere klanten als bedrijven zijn welkom.

Bij ons bedrijf kunt u verwachten, vakkundig en gemotiveerd te worden geholpen, wij denken oplossingsgericht met onze klanten mee en hebben een goede prijs/ kwaliteitsverhouding. Zijn EVM -gecertificeerd en hebben VCA-(veiligheid).

Advies op maat.

Ongewenste gasten kunnen voor vervelende en ongezonde situaties zorgen. Voor het bestrijden of voorkomen bel uw specialist, Ongediertebestrijding Tholen. Wij zullen u zo snel mogelijk van dienst proberen te zijn!

Ongediertebestrijding Tholen wil u de beste dienstverlening bieden. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan uw verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vind u vast en zeker wat u zoekt. Neem een kijkje op de website en als u vragen of opmerkingen hebt, neem gerust contact met ons op.

Waarom voor ons kiezen?

Heeft u last van ongedierte in de thuissituatie?

Neem dan contact op met Ongediertebestrijding Tholen. Wij kunnen u advies geven over allerhande soorten ongedierte. Voor een professionele bestrijding en/of wering.